A főpolgármester

Tarlós a Hír TV-ben égette Kósát

Ahogy csütörtökön a hvg.hu megírta, csak akkor indul ismét a főpolgármesteri posztért Tarlós István, ha a következő alkalommal is közvetlen lesz a választás. Tarlós erről a 3-as metró akadálymentesítéséről szóló megállapodás aláírása után beszélt, péntek reggel pedig a Hír TV-n is megerősítette. És hozzátette:

„miniszterelnök úrral és Gulyás Gergellyel – nem Kósa Lajossal egyébként – folyik az egyeztetés. Ez egy nagyon barátságos és pozitív egyeztetés.

Tarlós azért említette meg Kósát, mert az korábban az Origónak adott interjúban azt mondta: a 2019-es önkormányzati választási kampány országos kampányfőnökeként először a főpolgármesterrel fog egyeztetni.

“A főváros az mégis csak a fő város, de a személyi döntéseket a Fidesz testületei hozzák meg. Nekem előkészítő szerepem van”

– magyarázta.

Ehhez képest Tarlós most azt közölte:

“szerintem elég, hogy ha a miniszterelnök úrral, és Gulyás Gergellyel egyeztetek. Nem tudok róla, hogy Kósa Lajos barátommal egyeztetnénk. Biztosan nem tettük meg.”

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Comments are closed.