Előre, nem hátra – Boros évet értékel

Boros Bánk Levente az az ember, aki élete végéig hű marad Orbán Viktorhoz, Ő az az ember, aki bármi történik az országban nem vesz észre belőle semmit. Nem érdekli semmi. Ha valaki olyat mer kijelenteni, hogy az emberek kezdenek hozzászokni a pandémiához, valami felül nem stimmelhet

Boros politológus évet értéket

A kormány sikeres politikájának köszönhetően ez egy működőképes, fejlődő ország – vélekedett a Médianéző Központ igazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

    Boros Bánk Levente politikai évértékelőjében a járványkezelés kapcsán elmondta: az emberek kezdenek hozzászokni a pandémiához, miközben a politika szempontjából ez rendkívüli állapot, hiszen előbb az egészségügyi, majd a gazdasági válságot kellett kezelni. A magyar válságkezelés nemzetközi összehasonlításban is hatékonyabb, mint másutt: működik a munkaerőpiac, a vállalkozások, a szolgáltató szektor, javulnak a foglalkozási adatok és korábban nem látott mértékű a gazdasági növekedés – fűzte hozzá.


    Mindeközben Brüsszelből politikai támadások érik az országot, az uniós joggal ellentétes eszközöket is bevetnek. Az Orbán-kormány sikeres politikája azonban alapot ad arra, hogy visszautasítsák a Brüsszelből érkező migrációs elképzeléseket. Ez az év is bebizonyította, hogy a koronavírus-járvány és a migrációs válság ellenére is lehet sikeres politikát folytatni – hangsúlyozta.


    Kijelentette: az ellenzéki pártok ugyanakkor nem tudnak mit kezdeni Márki-Zay Péter ámokfutásával; a miniszterelnök-jelölt belső feszültségeket generál, „mint elefánt a porcelánboltban”, tovább rombolja az egyébként is törékeny ellenzéki együttműködést. Pozíciók osztásáról „szól ez a történet”. Ők sem bíznak abban, hogy megnyerhetik a választást, ezért csak a saját egzisztenciájukat próbálják biztosítani – tette hozzá az ellenzékről szólva Boros Bánk Levente.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .