Ennyi+annyi=nagyon sok. De Pintért megelőzni még nem tudta senki a kormányban

Hogy mik vannak!

Örök elem Pintér bevallásában az 1995-ös Wartburg. Örökölte. Gondoljuk nem akartja csak úgy eladni, emlék.

A hvg.hu szemfüles újságírói időt, pénzt, paripát nem sajnálva, megnézték, ki mennyire gyarapodott tavaly óta. Most a miniszternök úrról nem beszélek, mert ugye neki nincs már és amúgy is adott neki kölcsön a kutya párt.

Hát akkor nézzük. Pintér Sándor vagyona túl futott a 2 milliárd forinton így gondolom, mikor nyugdíjba vonul – szereintem már elmúlt 65 éves – nem kell idegeskednie azon, hogy mi lesz vele. A legfrissebb bevallássa szerint van neki, na milye van neki? A sokak által csak szürke eminenciásnak nevezett belügyminszterünk, óriási ingatlanvagyonnal rendelkezik, fővárosi és vidéki lakásokkal, szántókkal, legelőkkel, nyaralókkal – összesen 21 darab ilyen vagyonelemet sorol. Ugye nem sajnáljuk tőle? Végül is neki köszönhetjük, hogy már nincsenek robbantgatások, leszámolások, meg ilyenek.

Na, de nézzük frissen elvált  miniszterünket Rogán Antalt, aki szeret helikopterrel esküvőre járni szépséges feleségével, akire annyira büszke volt, hogy most el is váltak. Hiszi a piszi. Esetleg ágytól, asztaltól. Szóval. A valamikori belvárosi polgármester eladva – persze  vállás miatt -nem kevés ingatlanját, 1 milliárd felé rúg a „megtakarítása”. Megérdemli. Nehéz sorsú, vidéki gyerők, aki bevallotta, villamost csak akkor látott, amikor Pestre gyött.

Lázár Jánosunk a tuti kormányinfós profi, valahogy összekapart 2 milliárdot, gondolom nem a dohánybizniszból. No! Ezzel így összességében Pintér a leggazdagabb, és Lázár azért nem rúghat labdába, mert őt már kirúgták a kormányból. Így kérem nem volt a verseny résztvevője.

Jójó. Legyen hozzátéve az igazsághoz, hogy volt nekünk azért a baloldali gyülekezetben is egy két milliárdos. De most nem róluk eset szó.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .