Hányok

Aroldo


Arold Péter követem FB
 
“Göncz egy becsületes talpig férfi volt, aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

mondta Ambrózy Áron, a Pesti Srácok “újságírója” a Mészáros Lőrinc  féle ECHO TV  Keménymag című műsorában.
A kormánypárti média tele van tudás nélküli, de jól fizetett senkiházi tollnokokkal, akiknek nem nem jut eszébe, hogy semmi nem tart örökké. A munkaadójuk kormányzása sem. Kíváncsian várom azt a pillanatot, amikor leesik nekik a tantusz és rájönnek, hogy a pofon mindenkinek kijár.
A kormány által reklámokkal kitömött valós tartalommal nem rendelkező médiák tudják, hogy a kormány félelme nem alaptalan, de kitartanak.
Persze hogy nem láttam sem a Pesti Prostik a Prostik (Ripost) újságjában, sem az online médiájukba, hogy a Fidesz következő lépése az  áprilisi választások tovább hekkelése, hiszen nem régen látott napvilágot az új tervezet.
 

Patyi András Fotó: Mohai Balázs / MTI
Patyi András
Fotó: Mohai Balázs / MTI

Az NVB elfogadta az ellenzék dolgát nehezítő iránymutatást, mely szerint  a testület jogértelmezése szerint törölni kell a párt országos listáját, ha egy vagy több jelölt kiesése miatt a szavazás megkezdéséig bármikor nem éri el a törvényben foglalt minimumot.
„A választási eljárásról szóló törvény szerint azok a pártok állíthatnak országos listát (és részesülhetnek az azért járó kampánytámogatásban), amelyek kilenc megyében és Budapesten legalább 27 választókerületben tudtak egyéni jelöltet állítani. Az NVB iránymutatása, ami várhatóan Patyi szándéka szerint alakul majd, azt eredményezi, hogy a Fidesz-KDNP egyéni jelöltjei ellen az erőiket egyesítő, az egyéni jelöltjeiket egymás javára visszaléptető ellenzéki pártok

  • csak kevesebb választókerületben tudnak visszalépni egymás jelöltjei javára, vagy
  • kevesebb párt vesz majd részt a koordinált jelöltállításban, így több egyéni jelölt között oszlanak meg a kormányváltó szavazatok.”

írta meg az index.hu az MTI-re hivatkozva.
A Fidesz és ezért a kormány, fél. A félelem viszont nem várt magatartást eredményezhet. De egy biztos. Valakik nagyon jól súgnak a háttérben.
 


 
Hirdetés
berben_2

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .