Mi történik, ha a Fidesz újra nyer? Lopd a tőkét, ne sajnáld!

magam


Arold Péter
A kormánymédia viselkedéséből ítélve nyilvánvaló, hogy a Fidesz esetleges győzelme után a másként gondolkodókat „kivégzik”. Nem. Itt a politikailag másként gondolkodókat értettem. Olvasva Facebook oldalunkon és a saját FB profilomon is a politikai cikkek megosztása utáni véleményeket arra következtetek, hogy az egyszerű Fidesz szimpatizánok és tagok, a kissebb funkciót betöltő Fideszes önkormányzati képviselőkben is  felütötte a fejét az arrogancia.
A legnagyobb meggyőződéssel viseltetnek győzelmükkel kapcsolatban és nyomják sárba ellenségüket. Igen. Ellenségüket és nem ellenfelüket. Mert nekik már csak az van. Nem magyaráznak, bizonyítanak, alátámasztanak, csak nyomják a sódert. A saját sóderüket. Észre sem veszik, hogy vitapartnerük (sicc) – bár nekik nincs olyan –  nem biztos, hogy liberális  (neo esetleg ultra) csak esetleg tele van a hócipőjük, a stílustól és a felsőbbrendű hozzáállástól, no meg a rablástól.
Én személyesen,  többször kijelentettem, hogy az ultraliberalizmus nem egészséges sem a testnek, sem a léleknek. Mindig kell egy határt szabni, mindent nem lehet engedni. Érdekes módon a Fidesz illiberális és keresztényi viselkedése nem terjed ki a NE LOPJ parancsolatra, legalábbis a saját berkein belül.
Úgy látom, hogy a pártkatonáknak egyáltalán nem probléma főnökeik rabló hadjárata, amíg ők melegben ülve lövöldözhetnek azokra, kiket ez zavar. Régi cimborák, barátok, kollégák esnek egymás torkának és bizonyítgatják igazukat, közben kormányuk magánkézbe adja az uniós források nagy százalékát, közben azt sem veszik észre, hogy vezérük belehazudott a képükbe. Persze megmagyarázzák utólag óvodás hozzászólásokkal, vagy arrogáns kijelentésekkel, személyeskedésel. Lásd 1300 fő betelepítése, milliárdok  lakhatásra, tervek a migránsok elhelyezésére és oktatására, persze mindezt titokban,  és erre pénzt kérni az Uniótól, de nem tágítanak. Minden szép és jó. Közben a várólista tovább nő, a sürgősségin 10-18 órát ácsingózni az orvos hiány miatt. Ez kell nektek.
A végén az lenne a meglepetés, hogy azért lopnak, hogy a későbbiekben finanszírozzák Magyarország fenntartását.
Naiv vagyok mi? Nos ha a Fidesz nyer, jaj a másként politizálóknak. És lopnak tovább. De ne feledjük. A tőkét előbb-utóbb, de megdöntik.


 



 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .