Hollik István az ágyat nyomja. Nagyon beteg lett…

Szárnyas Hangya

Nagyon úgy tűnik, hogy nem fog hamarosan felépülni a betegségéből. Tudniillik fordítva ül a lovon. Hollik számomra sosem volt mérvadó egyéniség. Hát most sem lett nagyobb az ázsiója.

Hollik István: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül

A szankciókról szóló nemzeti konzultáció bebizonyította: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

Hollik István közölte, hogy lezárult a nemzeti konzultáció kiértékelése. Csaknem 1,4 millió ember mondta el a véleményét.

„Az eredményekből tisztán látszik, hogy a magyarok nem támogatják az elhibázott brüsszeli politikát”, a kitöltők elsöprő többsége nem kér a szankciókból – emelte ki.

A nemzeti konzultáció eredménye ugyanakkor még valamit bebizonyított: „azt, hogy a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül” – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

„Azzal ugyanis, hogy Gyurcsány Ferencék Brüsszel és az elhibázott szankciók oldalára álltak, egyértelműen szembehelyezkedtek a magyar érdekkel, és a magyar emberek véleményével is, amit kifejeztek a nemzeti konzultációban” – mondta.

Ráadásul ezen politikájukon máig nem hajlandóak változtatni: a baloldal továbbra is a magyarokra erőltetné a szankciókat, sőt újabbakat is bevezetne.

„Nekünk viszont Magyarország az első” – jelentette ki Hollik István, hozzáfűzve: mindent megtesznek, hogy érvényt szerezzenek a magyarok akaratának. Ezért továbbra is nemet mondanak az elhibázott brüsszeli szankciókra. Mindent elkövetnek, hogy Magyarországot távol tartsák a háborútól, hiszen csak a béke jelenthet megoldást – hangoztatta a kommunikációs igazgató.

Idáig az MTI hír.

Hogy miért gyenge ez a duma?

Nem is tudom ki írta alá Brüsszel összes kötelezvényét. Csak nem a Főnök? Akkor ki fütyül és ki táncol?

Aggódom Pisti egészségi állapotáért!

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .