Mert hülye azért nem vagyok

Aroldo


Arold Péter
Nagy a herce-hurca a „konzultációs” ívek között. A Fidesz mára már 1.9 millió visszaküldött ívről vizionál, de menet közben bevallották, hogy ebből 1.2 millió még a postán van. Na de kérem?
Tegyük fel, igaz. De akkor  mire a bizonyosság, hogy az orbáni kommunikációt ( Soros terv) alátámasztó válaszok érkeznek vissza? Beleolvastak?
Hadházy Ákos (ex- fideszes ezért jól ismerheti a belső kommunikációt) vizsgálódott a kérdésben, de a folyamatos terelés bebizonyította, hogy a Fidesz hazudik. Ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hiszen propagandájában már feldolgozott és nem visszaérkezett ívekről beszél.
Saját véleményem és párttársaim véleménye is kialakult már ebben a kérdésben, szinte az első konzultációs ív kiküldése után és nem értésnek adtunk okot.  Miért most? Nem hinném, hogy eddig tartott felismerni profi politikusoknak azt, amit mi amatőrök észrevettünk.
De talán ez a késedelem is ad elég okot azok számára, akik jogukat visszadobva az elmúlt években nem éltek a szavazás lehetőségével. Talán ráébrednek, hogy a hazugság minden világban hazugság.




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .