A pofátlanság teteje

Akkor most hogy is van ez?

Ajánld olvasásra!

magam


Arold Péter
Emlékszünk?   Dr. Baranyi István Pusztaföldvár polgármestere költségvetési csalásba keveredett és Lázár János szavait elemezgetve a lemondáson és a pártból való kilépésen gondolkodott. Cikkeztünk róla. Azóta két év telt el és a település honlapját nézve, találgatunk. Vagy nem frissítették, vagy maradt. Esetleg felmentették. Arról viszont nem hallottunk.
A Fideszből ugyan kilépett – ezzel a párt mossa kezeit – de a polgármesteri széket megtartotta. Nem is értem, hogy a törvénykezés teljesen egyértelmű részén mit nem ért? Bár nem az előélete volt büntetett, így indulhatott a köztisztviselői posztért, de ha menet közben a  Gyulai Törvényszék 2015 február 26-án másodfokon, jogerősen bűnösnek találta, és kétmillió forint pénzbüntetésre ítélte dr. Baranyi Istvánt, Pusztaföldvár fideszes polgármesterét.
És az eset nem példa nélküli.
Gyenes Levente Gyömrő
Orsós János Gilvánfa
Szabó Loránd Dombóvár
De az elcsatolt területeken is ismerős a kérdés.
Néveri Sándor Nagymegyer
Én úgy gondolom, hogy addig a percig, amíg egy országnak van törvénykezése és ezt alátámasztandó törvényei is. Nem élünk anarchiában. Csak egyesek.

Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Egy hozzászólás

  1. Hófehérke

    Tegyük mellé azt a tényt, hogy egy költségvetési csalás lehet szándékos és nem szándékos. De a jegyző, aki jogot végzett, nyilván tudnia kellett volna, hogy nem kóser a dolog. Most akkor vagy ő sem tudta, vagy tudta. Akkor neki is ott lett volna a helye a polgármester mellett a vádlottak padján.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..