Egyéb

A jelek jeleket jelentenek

Jelez az ellenzék. Na nem a pártok. Mert a pártok csak ülnek. Itt lépni maga a nép fog. El is kezdte.
A több ezres tüntetés a CEU mellett.  A 888.hu közösségi oldalának letiltása. Most megérezhetik, hogy milyen is az, ha valamit betiltanak. Még ha csak figyelmeztetésképpen is.  Simicska Ádám kirohanása Orbán ellen a Facebookon.

Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???

Ezek mind mind jelek. Na nem égi jelek, csak figyelmeztetnek bizonyos dolgokra. Például arra, hogy meddig, az addig.
 

 

Végül is apja fia. Ami az utolsó mondatot illeti. 🙂

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

No Comments

  1. Jim szerint a világ

    Na nemá! Összegrott a két kutya? Simicskát a szép idejükben, amikor love volt, egy percig nem érdekelte, hogy mennyire árazták túl a melót, ha ő csinálta. Most hirtelen erkölcs szősz lett? No persze Orbán árulása messze túlmegy a betyárbecsület fogalmán, de ne gondoljuk már, hogy ez a Simicska egy szabadságharcos. Most a Jobbikkal parolázik és “minden tisztelete a Jobbiké” . Hát igen. A háborúhoz pénz kell. Mindkét oldalon.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..