Egyéb kategória

Hova tűntek az EU-s pénzek, hol maradt a polgárosodás?

Ajánld olvasásra!

Ideje lenne teljes körű számvetést készíteni arról, hogy Magyarország a csatlakozástól (illetve arra való felkészüléstől) kezdve napjainkig pontosan mennyi európai uniós fejlesztési és egyéb forrást kapott, és ezeknek mi lett a pontos sorsa. Tény, hogy a fejlesztési források elvben alapvetően a lemaradás korrigálására szolgáltak volna, így egyik fő céljuk a polgárosodás megteremtése lett volna. Hová lettek tehát ezek a pénzek, és hol maradt az a polgárosodás (sikeres magyar vállalkozások sokasága, tisztességes megélhetést nyújtó, színvonalas munkahelyek, virágzó vidék és mezőgazdaság), amire a rendszerváltáskor és az Európai Unióhoz való csatlakozáskor számítottunk (számítottak)? – ezeket a kérdéseket feszegette Morvai Krisztina európai parlamenti felszólalásában.

Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Egy hozzászólás

  1. Jim szerint a világ

    Hol a lé? A kérdés örök. Vitte azt az MSZP, SZDSZ, Fidesz és mindenki, aki ott volt. Akik nem voltak ott, azok szomorúak, hiszen nekik nem jutott. Hofi Géza után szabadon: az a korrupció, amibe én nem vagyok benne. És ez így is marad.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..