Ronald J. Tromf

Gyulaházán 3 milliárdból építenek űrközpontot

Aroldo


Arold Péter

Beérett a szőlő. Gyulaháza, a maga 2000 lakosával megkapta. El sem tudott ugrani előle. Ugyan nem ezt akarták, de ha már a kormány ennyire rendes, miért is ne  építsenek 3 milliárdért a településen űrállomást. Persze tudni kell, hogy első és ez eddig egyetlen űrhajósunk Farkas Bertalan is a falu szülötte, és ez adta az apropót a településnek. Erről egy aranyos és kedves cikket is olvashatsz az alábbi oldalon.

Orbán Viktorunk persze azonnal felkarolta az ügyet – ha már ez a fránya Budapest nem akar olimpiát – és bólintott. Legyen Gyulaházán Space Központ. Hát már nehogy már ne! És lesz.

Persze tudni kell azt is, hogy nagy álma volt a kerálnak, hogy egyszer ez is megtörténjen. Nem is olyan régen egyik ellenzéki “párt” ezt megszimatolva elébe ment a  dolognak és erről imigyen adott hírt Felcsúton.

KAOS6423_felcsut_urallomas
Fotó: Arold Péter

Persze arról nem szól a fáma, hogy lesz e összeköttetés a szintén 2800 lakosú Felcsút és a szintén nagyvárosi léptékkel mérhető Gyulaháza között, de már a metróalagút Csákberénynél kibukott.
Fotó: Arold Péter
Fotó: Arold Péter

csakbereny_metro
Fotó: Arold Péter

Amiről nincs hír, hogy a fellövés, illetve a kiképzéssel járó megpróbáltatásokat, esetleges sérüléseket melyik KÓRHÁZBAN fogják ellátni

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

No Comments

  1. Jim szerint a világ

    De hát mit akartok! Megmondta. Merjünk nagyot álmodni. Ő betartja. 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..