Egyéb

És beindul a mutyizás

magam


Arold Péter
Az ATV Egyenes beszéd – már a címe is röhejes – című műsorában a következő kijelentést tette Bánki Erik.
banki_erik

“Azt érdemes megvitatni, hogy ez csak Budapest döntése-e. Én azt gondolom, hogy nem. Tehát, ha odáig eljutunk, hogy erről népszavazást kell kiírni, akkor azt érdemes megfontolni, hogy Magyarország egészét érintő népszavazás kell kiírni. Hiszen bár a fejlesztések jó része Budapestet érintik, mégis csak a nemzeti költségvetést terhelik bizonyos kiadások. És azt gondolom, hogy ez ügyben érdemes megkérdezni az egész ország véleményét. Akár nemzeti konzultáció, akár népszavazás formájában”.

Az Olimpia megrendezése ettől kezdve nemzeti ügy, melynek megrendezése érdekében az ügyet országossá kell tenni. Egy dolgot nem értek. Egy Olimpiát miért egy város rendezi meg? Mért hívták Athéni, Barceloniai, vagy éppen Los Angelesi Olimpiának az eseményt? Miért csak Budapest nyerheti meg, vagy nem, a rendezés jogát? Az ország kicsi ép ezért a távolságok is. Miért nem egész Magyarország indult? Miért csak a fővárosra jutna a több pénz? Vagy ez egy törvény?
A foci EB nem egy városban volt megrendezve, pedig ott csak fociztak. Valaki magyarázza ezt meg nekem. És azt is, hogy a Momentum Mozgalom miért csak Budapesten tette azt, amit tett?

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..