Egyéb, Ronald J. Tromf

Én ehhez nem értek….

….De! Azt tudom, hogy a vallás és a hit nem ugyan az a két dolog. Viszont nem látom. Vagy csak én nem látom? Hideg van, nagyon hideg. Karácsony elmúlt, szelleme már messze jár, de a fagyos éjszakákat és nappalokat itt hagyta. És még egy darabig itt is fog maradni.

A kormány – a maga tudása szerint – gondoskodik a fedél nélküliekről. Sok-sok civil, illetve vallási felekezet is. Mondom felekezet. Akiket nem támogat a kormány. És akiket támogat? Ők miért nem nyitják meg templomaikat? Vagy elég egy imádság és szerintük minden rendben? Ezek kérdések, melyre válasz várandó.


Ronald J. Tromf egy Facebook követelés nyomán

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

No Comments

  1. Pandur Bandi

    Hát tudja a fene. Az egyházak karitatív módon, de azért részt vesznek ezekben a dolgokban.Hogy ez elég-e, vagy sem, azt nehéz eldönteni. Már az is elég szomorú, hogy ilyen megtörténhet. Nem lehet igen, vagy nem alapon kívülről megítélni. De, ha megteszik, talán több reklám kellene nekik.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..