Ez most mi?

Megköszönte a magyar kormánynak az újjáépítéshez nyújtott támogatását az októberi földrengésben megrongálódott olaszországi, tolentinói templomot üzemeltető Jézus Szent Szíve Testvérület perjele, Andrea Carradori az M1 aktuális csatorna híradójának nyilatkozva pénteken.

    A testvérület elöljárója a hírműsorban elmondta: november elején, a károkat felmérve úgy döntöttek, hogy a magyar kormányfőhöz fordulnak, mivel „jelenleg Orbán Viktor iránymutató egész Európa számára a vallási tradíció megőrzésében, a keresztény gyökerek őrzésében és védelmében, és nem kevésbé azért a segítségért, amelyet a miniszterelnök és a magyar nemzet nyújtott” a Közel-Keleten üldözött keresztényeknek.
Magyarország mintegy 150 millió forintos támogatást ad az olaszországi Tolentino október 30-i földrengésben megrongálódott egyik katolikus templomának újjáépítéséhez.

MTI


Erre kérdezem én?

Már elnézést, de most mi a megdermedt repedt rák történik? Oké. Komoly gond. Földrengés, halál, kereszténység és minden egyéb. De miért pont Orbán Viktort keresték meg? Nem mondjátok, hogy az európai, sőt a világkereszténység megmentője a magyar miniszter-elnök?

Nem mondjátok, hogy a népkeresztényi főisten, alias Orbán Viktor azt a pénzt nem tudta volna itthon is hová tenni? Csak nem gondolja komolyan, hogy ezt megteheti anélkül, hogy megkérdezné a népét? Minden szart megkonzultál, de a lé osztást nem.

150 millió magyar forintnak megfelelő euró.

Az egészség ügy a padlón. Az oktatás szégyenteljes. A fizetés jó esetben 300 euró havonta. Mészárosok és Vajnák szipojozzák be  az euró milliókat a zsebükbe.

És akkor most az adófizető pénzét, annak megkérdezése nélkül  osztják? Nem először?

Választ várnék.

Honnan a pénz, amit most odaadnak?

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .