Miből lesz a cserebogár

Mint ahogronald-jim-tromfyan azt említettem, Magyarország valóban a korlátlan lehetőségek hazája. Lassan ég a pofám, hogy az USA ennyire lemarad mögötte.
Más néven, de már hétfőn folytatódik a Morning Show. Nem sokáig tartott Balázsék csendes-pihenője, hamar rátaláltak Andy „filmmágnás” Vajna hátsójára és egy gyors huszárléepéssel már a Fidesz közeli Rádió 1 reggeli műsorát fogják vezetni.
Persze eddig Bazsika erőteljesen rugdosta a kormánypártot, de hát van az a pénz. Politizálni természetesen nem fognak, de a síkosító már kézbe került.
” Úgy látja, hogy nagy kevés a professzionálisan működő magyar adó, de a Rádió 1-nek „nagyon szép jövője lehet, és zeneileg is kitalált  a programja.” Politizálni nem fognak, de vékony a határvonal a politika és a közéleti témák között.” Forrás origo.hu
Természetesen a Rádió 1 hamarosan a rádiós média vezérürüje lesz, hiszen a Médiatanács egyengette előttük az utat.
„Jelenleg a kereskedelmi rádiók közül a Rádió 1-nek a legnagyobb a lefedettsége. A Radio Plus Kft. ősszel engedélyt kért, hogy hálózatba kapcsolódhasson hat másik rádióüzemeltető vállalkozás csatornáival. A Médiatanács ehhez hozzájárult, így az eredetileg csak budapesti frekvenciát kapott Rádió 1 műsora november 15-étől már naponta csaknem 20 órában Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környékén is hallgatható ” írja az  origo.hu
Ja és persze elég lesz napi néhány óra helyi téma és az is mindegy, hogy a nap 24 órájának melyik szeletében. Hát persze. A reklámtorta további szeletei kerültek Andy úrhoz.
Akkkor  a Echo TV felvásárlásáról most ne is beszéljek. Mert ugye a GAS MAN ehhez is ért.
Sebestyén Bazsi!
Innen kívánok nektek sok szerencsét, csak el ne vesszetek a szőr között.
Ronald J. Tromf

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .