Bayer megint odamondott

16793_terryVona nem buzi. Ez teljesen nyilvánvaló.

A Tv2 mégis ezt állította róla.

Ráadásul az állítás olyan valakinek a szájából hangzott el, akivel tisztességes ember szóba sem áll, akivel tisztességes ember nem fog kezet, nem érintkezik, aki után tisztességes ember nem fogja meg a kilincset.

Rácz Károly ez az ember. Inkább ez az alak. Akit mostanában „előadóművésznek” titulálnak bizonyos helyeken, pusztán azért, mert melegbárokban, nőnek öltözve elénekelt valamit, és szívesen állt rendelkezésére akárkinek, tátott szájjal, nem csak szerelemért.

De tolta olykor melegpornóban is, ami aztán tényleg az előadó-művészet csúcsa.

Csak azt nem tudom, ha Rácz Károly, »Terike« előadóművész, akkor minek nevezzük Sinkovits Imrét vagy Latinovits Zoltánt – vagy éppen Kulka Jánost…

Ez a Rácz Terike állt most neki Vonát buzizni.

Már akkor teljesen nyilvánvaló volt, hogy hazudozik összevissza, amikor mondta. Miközben mondta. Hogy pénzért hazudozik, vagy szoci-gyurcsányista előéletéből és meggyőződéseiből következően, teljesen mindegy. Hazudik és kész. És aki nem teljesen hülye, az látja rajta. Mert süt róla, kiordít abból a beteg lelkéből és az undorító arcából. (…)

Egy ócska, nyomorult fehérjehalmaz vádol egy családos embert ezzel. Ez pedig, ismétlem, elfogadhatatlan!

Vona egy becstelen ember, aki saját bevallása szerint adja-veszi a lelkeket, aki beállt a sorba, és aki mögé beállt a komplett ellenzéki média Orbán ellenében. Vonára akar szavazni 2018-ban a volt SZDSZ legkeményebb magja, a „radiszadi” összes emblematikus figurája, Vona szekerét tolja a Népszava meg az ÉS meg a Magyar Narancs meg a HVG. Pusztán ennyi bőven elég, hogy tudjuk, kicsoda ez az alak.

Vona egy év leforgása alatt ötször tett teljesen ellentétes állításokat, ötször hazudott, és csinált segget a szájából, Vona egy hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnok, aki az első adandó alkalommal össze fog állni bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti.

Vona ezen a vonalon mozog, és ezen a terepen kell megverni.

Minden más csak hozzá tesz hasonlatossá bennünket. Az pedig elviselhetetlen. Úgyhogy ideje kiírni a kéményre:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Nem is olyan bonyolult ez.

Bayer Zsolt

Forrás: mandiner.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .