Andy Vajna Habony Árpáddal ment Bentley-t venni Londonba

A Nyugati-Fény blog számolt be arról, hogy Andy Vajna, a miniszterelnök kedvenc tanácsadójával, Habony Árpáddal tért be a londoni Bentley szalonba, feltételezhetően autóvásárlás céljából.

Foto: nyugatifeny.blog.hu
Foto: nyugatifeny.blog.hu

A blog, egyik Londonban élő olvasójuktól kapta a felvételt. Bentley-vel járni nem a legolcsóbb passzió. A legalapabb modell is 70 millió forint körül indul. Habony Árpádot sajnos nem sikerült a boltban lencsevégre kapni, de a Nyugati Fény információi szerint ő is ott volt.

Vajnának bizonyára nem okoz gondot a vételár kiegyenlítése, a kormánynak köszönhetően ugyanis remekül fialnak a kaszinói. Mint ismeretes a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sem ellenőrizheti az online pénztárgépek eszközével azokat a fővárosi kaszinókat, melyeknek kizárólagos működtetési jogát a kormány döntésével Orbán Viktor bizalmasának, Andy Vajnának adták.


Erre mondom én:

Amíg Magyarországon a minimálbér nettó 80 ezer – jó esetben – addig felháborító, hogy ez az izé, forint milliárdos adókedvezményeket kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .