A francia trikolór és én

Legnagyobb sajnálatomra kedvenc közösségi oldalunk – melyet szinte mindenki használ – kizárólag a franciákra és Párizsra koncentrált a zászlós alkalmazásával, megfeledkezve az orosz gép tragédiájáról, ahol szintén EMBEREK és nem POLITIKUSOK utaztak.
Van, ki erre a kérdésemre úgy reagált, hogy az orosz gépet nem biztos, hogy terrorista akció robbantotta fel. Hát akkor mondom én, amit gondolok. Az ISIS ugyan úgy magára vállalta azt a tragédiát is, mint a Párizsit. Ott ugyanúgy nincs még bizonyíték arra, hogy az ISIS tette, mint itt. Ha csak nem vesszük megdönthetetlen bizonyítéknak, a magát felrobbantó illető mellett talált Szíria-i útlevelet. A nyomozás még ott is folyik és itt is. Csak ott Putyin az úr, itt meg Hollande. Nagy különbség.
A meglátásom szerint, ebben az esetben az orosz zászló is megért volna egy ilyen gesztust Zuckerberg úrtól főleg, hogy nem is kívánt új szint. Csak fordított sorrendet. 🙁
Most én megteszem Ö ÉRTÜK is.
orosz zászló
Arold Péter

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .