Aki tud, az tud

Aki a csillagokba látott. Archimedes
Aki a csillagokba látott. Archimedes

Minden jót Ildikó! A verebek már Budán is csiripelik, amit Pesten már rég óta tudnak. Ildikó, a rettenthetetlen kitiltott, egy nagy ugrással megválik, helyesebben megváltatják posztjától, amihez nagyon ragaszkodott, persze Viktor engedelmével. Most, hogy az Ászok Ásza leszkennelte a csapatot és fény derült a nem kicsi, több száz milliárdos nem oda figyelésekre, kiesett még egy stift a székből és az, elbillent.
Mind ezt természetesen borítékolható volt, hiszen Ildikó, Lajos egyetlen megmaradt embere a gépezetben, ami ugyan rozsdásan, akadozva, de még működik. Igaz a Tarsolyban sincs már sok, hiszen azt Csaba hazavitte és utána mind megette.
Ezt is tudjuk. Sajnos azt még mindig nem tudtuk meg, hogy mi is lehet a további szerencsétlen kitiltottakkal, akikre ugye hivatkozott Sam bácsi a tengeren túlról.
Azt viszont tudjuk, hogy a mese szerint Ivánnál rengeteg irat lehet, amit Lajcsikánk olyan jól megmondott az Akárhányadik Televízió Vagyok műsorvezetőjének és most nagy nyugalommal hátradőlve várja a kifejletett. A minap néztem egy sorozatot, az egyik aknavetős csatornán, ami egy kemény paliról szólt, aki megtalálta az összes rossz embert.. Valami „Fekete lista” volt a címe. Na! Abban volt egy királycsináló. Nekem azonnal Lajos jutott eszembe. Amit az Úr ad, azt el is vesz. Előbb utóbb. No, erre mondta Galileo Galilei: „És mégis mozog a föld”
Szerencsére ott volt a görög, aki erre rádobott még egy lapáttal, a ”Ne zavard köreimet”-el igaz, azt jóval előbb tette.
Konklúzió.
Ha nem szólsz meg semmit, nem történik semmi.
Arold Péter

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .