Az MTVA visszafoglalkoztatja a leváltott főszerkesztőt

Nagy erőkkel készülnek az állami sportcsatorna indulására. Riskó Géza havi egymillióért ad tanácsot.
Havonta egymillió forintért ad tanácsot Szabó László Zsolt MTVA-vezérigazgatónak Riskó Géza, aki korábban a közmédia sportfőszerkesztőségét vezette, majd felmentették és helyére Szujó Zoltánt nevezték ki – értesült a Népszabadság. Az állami média nagy erőket mozgat meg új sportcsatornájának létrehozása érdekében, úgy tudni, több neves sportriporterrel tárgyalnak, akiknek kiemelt fizetést ígérnek. A lap információi szerint az MTVA ősztől évadonként legalább egymillió eurót fizet a Bajnokok Ligája közvetítési jogaiért.

Magyarország-Görögország ma 20:45-től a Fradi stadionban. Hajrá magyarok!
Magyarország-Görögország ma 20:45-től a Fradi stadionban. Hajrá magyarok!

Külső beszállítóként visszatért az MTVA-hoz Belénessy Csaba volt MTI-vezérigazgató is – cége tavaly 45,7 millió forintos szerződést kötött az állami médiával tévéjátékok elkészítésére. Belénessy még 2012 végén távozott vezérigazgatói posztjáról, akkor hathavi fizetésének megfelelő összeget, bruttó 11 millió forintot kapott. Majd 2013-ban még 4,8 millió forinttal jutalmazták előző évi teljesítményét.
Forrás: hir24.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .