Most akkor szelfi, vagy nem szelfi?

Péter Arold

Mint ahogyan azt előző véleményemben írtam, nem helyes, ha valaki nem a megfelelő biztonsággal vezeti az autóját egy esős napon Bécs felé egy osztrák-magyar közös megbeszélésre, az autópályán.

Megérkezett a reakció, amiben Németh Zoltán Győr-Moson-Sopron vármegye elnöke tagadja annak valóságát, írva, hogy abból egy szó sem igaz. Én úgy látom, hogy minimum egy igaz. Az egy kézzel vezetés, ami semmi másra nem enged utalni, mint, hogy a másik kezében volt valami. Kivéve, ha éppen váltott, de a kéztartása nem erre enged következtetni, és a válaszában sem írta le, hogy a partnere fotózta és éppen váltott.

Bármi is történt, a magyarázat nem elégítette ki a kíváncsiságomat, ezért megkértem, hogy a hozzászólásában jelezze mi bizonyítja, hogy a fotó nem szelfi. Aztán rájöttem, hogy miért van igaza az elnök úrnak, miközben ezt írom. Ezért elnézését is kérem, és kijelentem, hogy az elnök őr ugyan egy kézzel fogta a kormányt, de a telefont nem tartotta a kezébe, ugyanis akkor, fordítva kellene, hogy legyen a kép, mint ha jobb kormányos lenne az autó. De ez is csak a telefon beállításának kérdése. Tehát?

Mint ahogyan azt előző véleményemben írtam, nem helyes, ha valaki nem a megfelelő biztonsággal vezeti az autóját egy esős napon az autópályán.

Megérkezett a reakció, amiben Németh Zoltán Győr-Moson-Sopron vármegye elnöke tagadja annak valóságát, írva, hogy abból egy szó sem igaz.

Németh Zoltán, Győr-Moson-Sopron vármegye elnöke

Péter Arold Örülök, hogy azt hiszi, felfedezett valamit. De nem… Ön tudja, hogy hol van leírva jogszabályban, hogy folyamatosan két kézzel kell fogni a kormányt? Ön tudja, hogy a kép milyen eszközzel és ki által készült? Ugye nem. Ha nem, akkor inkább levenném azt a kis rágalmazó bejegyzést is, amit pár órája írt az FB-re.

Én úgy látom, hogy minimum egy tény igaz. Az egy kézzel vezetés, ami semmi másra nem enged utalni, mint, hogy a másik kezében volt valami. Kivéve, ha éppen váltott, de a kéztartása nem erre enged következtetni, és a válaszában sem írta le, hogy a partnere fotózta és éppen váltott. Miért? Mert a előlapi kamera ebben az esetben (szelfi) fordított képet produkál. 🙂 Persze ez is beállítás kérdése.

De ezzel még nincs vége.

Valami azt súgja, hogy nekem van igazam. Nem biztos, hogy mobiltelefonnal készült. Nagyon gyanúsan áll az elnök úr válla a fotón.

Egy szelfit készítettem tükrözés nélküli beállítással. Működött.

Mit várjunk másoktól, ha Ők maguk is szarnak a KRESZ-re. Az elnök úr szelfizget vezetés közben.

Közzétette: Péter Arold – 2023. december 13., szerda
Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .