Megtértem. Visszatértem Orbán Viktor keblére

Arold Péter

Kedves Barátaim, elv barátaim, ismerőseim, rokonaim, Tisztelt nyáj!

Engedjétek meg, hogy az isteni szikra miatt megvilágosodott agyamban tolmácsoljam felétek annak okát. Mármint a megvilágosodásom okát.

Mindenkori és bölcs Miniszterelnökük felvilágosító mondatai, most már mindent megértetett velem.

De!

Szerencséjére nincs időgépem.

“Orbán Viktor: Az anyanyelven olvasott ige mentette meg a magyarságot”…

… „Eljött az öröm és a hálaadás ideje, a tetemes mennyiségű munka és a hosszú éveken át tartó küzdelem meghozta gyümölcsét: a Marosvásárhelyi Református Kollégium ismét régi fényében ragyog”…

… “A háromfelé tépett haza romokban hevert, a jólétnek és dicsőségnek már szinte a reménye is elveszett, amikor az anyanyelven olvasott és prédikált Ige új erőt tudott önteni az emberekbe. Gyülekezetek és iskolák alakultak, köztük a Marosvásárhelyi Református Kollégium, amely működésének öt évszázada alatt tudósok, tanárok, valamint egyházi és világi vezetők sorát nevelte fel”

Én megtértem!

Soha többet Orbán Viktor nevét számra nem veszem – annál többet fogom írásba foglalni – és mély magyar kereszteket fogok vetni – már vetek is – hogy az Európa felett sötét felhőkbe burkolózó sátáni madár mindörökre megbukjon.

Ámen

A “szenesember”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments