Nem lehet büntetlenül

Novák Katalin köztársasági elnöki beiktatása után elég hamar begyűjtötte az első rosszpontot és persze Románia felől.

Folytatva a Főnök stílusát a Facebook oldalán a Romániában élő magyar kisebbség felé közvetített ideológiai bejegyzése verte ki a biztosítékot.

Köztársasági elnökként kiemelt feladatomnak tartom az összmagyarság képviseletét, így számomra nincs különbség a tekintetben, hogy valaki határon innen vagy túl él. A magyar az magyar, s pont

írta a bejegyzésében melyet itt és most azok számára, akik magasan leszarják a közösségi platformot közzé teszem két nyelven is. Érdemes az utolsó mondatvégre is odafigyelni, mert a lényeg ott van, s pont:

Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével, Románia miniszterelnök-helyettesével találkoztam ma. Köztársasági elnökként kiemelt feladatomnak tartom az összmagyarság képviseletét, így számomra nincs különbség a tekintetben, hogy valaki határon innen vagy túl él. A magyar az magyar, s pont.

Today I met with Hunor Kelemen, President of RMDSZ, Deputy Prime Minister of Romania. As the President of Hungary, I consider it my priority to represent all Hungarians, as it makes no difference to me whether someone lives inside or across the border. Hungarians are Hungarians, period.

Jó tanára volt…

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .