Nem lehet büntetlenül

Novák Katalin köztársasági elnöki beiktatása után elég hamar begyűjtötte az első rosszpontot és persze Románia felől.

Folytatva a Főnök stílusát a Facebook oldalán a Romániában élő magyar kisebbség felé közvetített ideológiai bejegyzése verte ki a biztosítékot.

Köztársasági elnökként kiemelt feladatomnak tartom az összmagyarság képviseletét, így számomra nincs különbség a tekintetben, hogy valaki határon innen vagy túl él. A magyar az magyar, s pont

írta a bejegyzésében melyet itt és most azok számára, akik magasan leszarják a közösségi platformot közzé teszem két nyelven is. Érdemes az utolsó mondatvégre is odafigyelni, mert a lényeg ott van, s pont:

Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével, Románia miniszterelnök-helyettesével találkoztam ma. Köztársasági elnökként kiemelt feladatomnak tartom az összmagyarság képviseletét, így számomra nincs különbség a tekintetben, hogy valaki határon innen vagy túl él. A magyar az magyar, s pont.

Today I met with Hunor Kelemen, President of RMDSZ, Deputy Prime Minister of Romania. As the President of Hungary, I consider it my priority to represent all Hungarians, as it makes no difference to me whether someone lives inside or across the border. Hungarians are Hungarians, period.

Jó tanára volt…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments