Dórácska megint seggre esett a nagy hajrában

Dúró Dóra a Mi Hazánk fő hazardírozója, a kampányhajrában megint seggre esett. Szokásos könyvégetése mellett, most az oltatlanok fogadott, vagy fogadatlan prókátora és amellett kardoskodik, hogy ne legyen az oltás kötelező. Hát Dórácska, nem lesz. Ez a történet lejárt.

Az ország 82 %-a, már védetnek mondható, ki az oltás, ki amiatt, hogy átesett rajta. De, hogy Te az oltás kötelezővé tételét a „baloldal” nyakába akarod varrni, mert Márki átfogóbb oltási tervet ígér, hát tényleg beteg gondolat.

Úgy tűnik, kimaradt, az a rész, hogy a pedagógusok, rendfenntartók, egészségügyiek kötelező oltását a jelenlegi Főnök rendelte el.

Az átfogóbb a magyar nyelvben annyit jelent, hogy részletesebb, mindenre kiterjedőbb szélesebb körű és nem kötelezőt. MZP ennyit ígért és nem többet, sem mást. Legalább is az oltással kapcsolatban.

Ennek ellenére te a Facebook arcodon a következőkkel hozakodsz elő és kevered a szart.


„Minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt követel a baloldal, láthatjuk tehát, hogy ugyanezt a diktatúrát folytatnák, amit a Fidesz: oltás alapú társadalmat építenek.

Tehát a programjuk: még több oltás, negyedik oltás, mert szerintük az sem elég, amennyire most a Fidesz erőlteti. Érdekes, hogy milyen hangosan tudnak veszekedni egymással, de ebben valahogy egyetétenek.

Most már, remélem, mindenki számára egyértelmű, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely véget vetne a covid-diktatúrának, és erre minden esélyünk megvan, ha április 3-án elég szavazatot kapunk ahhoz, hogy megkerülhetetlen erővé váljunk. És akkor leállítjuk ezt az őrületet és minden hátrányos megkülönböztetést eltörlünk. Elég a covid-diktatúrából!”

-írtad a profilodon

De, ha már a diktatúránál tartunk, nem tudom te hány éves voltál a régi pártrendszerben, nem tudom, hogy beoltattad magad vagy sem, de a baloldal az a Thürmer féle kommunista párt – igaz ők szélső balosok, míg te inkább a másik legszélén vagy – amelyik szinte teljes mellszélességgel áll ki Orbán mellett.

Márkinak annyi köze van a baloldalhoz, mint neked a kommunistákhoz.

Ideje lenne, ha valami komolyabb dologgal foglalkoznál mint a politika, bár máshoz sem értesz.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .