LMP

Ilyen még nem volt: 1 perc alatt 60 jelzőt sorolt fel az ellenzéki képviselő, megzavarodtak a miniszterek

Az LMP-s képviselő azért akadt ki, mert a kormány a nemzeti parkok földjeit egy törvénymódosítással a Nemzeti Földalapkezelőnek (NFA) adta volna át. Az ellenzék szerint azért, hogy így könnyebben lehessen elmutyizni azokat. 50 ezer hektárnyi földet akartak átadni az NFA-nak, anélkül hogy erről lett volna szakmai egyeztetés, vagy akár rendesen megindokolták volna a döntést.
Sallai először a Fidesz régi szlogenjével próbált a kormánypárti képviselőkre hatni, azaz Listen to your heart, hallgassatok a szívetekre, és hagyjátok békén a nemzeti parkokat. Aztán úgy döntött, körmondatok helyett inkább felsorolja, hogyan lehet jellemezni ezt a javaslatot, és ekkor történt, hogy 1 perc alatt 60 jelzőt – egészen pontosan melléknévből képzelt köznevet − sorolt fel A-tól Z-ig, köztük olyanokat, hogy:
Meg akarja tudni?
Keresse az index.hu oldalán

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

18 − 2 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..