Karácsony ellátogatott az ellenfél kerületeibe

Karácsony Gergely főpolgármester ellátogatott az ellenzék által vezetett kerületekhez is, amiről Facebook oldalán is beszámolt.

Olyat tettem, amit állítólag nem csinálok: fideszes polgármesterek által vezetett kerületekben néztem meg a Fővárosi Önkormányzat által fizetett útfelújítások eredményét.

Igen, fideszes polgármesterek által vezetett kerületekben fizette az útfelújítást a Fővárosi Önkormányzat. Ennek, egy normális világban nem kellene különösebb hírnek lennie. Hisz mi történt? Tettük a dolgunkat, végeztük a munkánkat.

De sajnos, nem teljesen normális időket élünk. Hónapokig támadott azzal a fideszes média, hogy kivételezek az ellenzéki kerületekkel és a fideszes kerületekben gyakorlatilag nincs Fővárosi Önkormányzat által fizetett útfelújítás.

Örülök, hogy jól látható, akár kézzel is fogható választ tudok erre adni a frissen elkészült, összesen több százmillió forintba kerülő X. kerületi Mádi utca – Sibrik Miklós út sarok és a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában történt felújításokkal.

Olyat tettem, amit állítólag nem csinálok: fideszes polgármesterek által vezetett kerületekben néztem meg a Fővárosi …

Közzétette: Karácsony Gergely 2021. december 20., hétfő
Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .