Miért nincs egy erős baloldal?

Pontosan azért, mert az ellenzék nem talál fogódzót. Nincs kritikai hangvételük. A Fidesz belekapaszkodott egy olyan erős horgonyba, amit a magyar igényel. A biztonságot és a rendet. A Fidesz ezt tudja nyújtani. Még akkor is, ha marketing megoldásokat használ. Migráció és társai. A magyart ez nem érdekli. Őt az érdekli, hogy rend legyen. Rend, mely előbbre való az agyában mint az oktatás, az egészégének ügye. Az, hogy 8 éve nincs minisztériuma az egészségügynek, csak államtitkári szinten kapargatják, nem véletlen. Téged vén 55-70 éves Fidesz rajongó, már nem érdekel az oktatás. Rég volt. Azt sem tudod, hogy mennyi 1×1. Már nem is érdekel. De az sem, hogy miben fogsz megdögleni.
Az, hogy a plakátokra, pályákra és egyéb úri dolgokra elpazarolt 100 milliárdokból meg lehetet volna teremteni az egészségügy alapját, vagy legalább méltó körülményeket és fizetést adni az orvosoknak és a betegeknek az esélyt a tiszta körülményekre, hogy a visszaesett képzés miatt gyengébb felkészültségű dolgozók kezébe kerülünk, hogy az ellátás előtt már dugni kell a borítékot, hogy ne fossuk össze magunkat, hogy Kanadában a nővér 1 milliót, míg az orvos 5 milliót visz haza. Bruttó, de számolj. z nem érdekli a magyart, mert a kormány mantrája szárba szökött és az ellenzék minden egyes mondatát csípőből lelövi, hiszen van köztük hal, ló és egyéb állat fajta, vér és pártmérséklet szerint. Nem asszimilál, csak mondja a magáét, külön-külön értékrendekben.
És igen. Egy „echte” jobb oldali barátom csak annyit mondott. Ennek az országnak úgy kellene egy erős baloldal, mint egy falat kenyér. Mert nincs. Marakodók vannak és megélhetési politikusok.
És itt fogtok beszarni. Ebben az országban egyetlen egy párt van, aki a nevében foglalja a baloldaliságot. Nem írom ide, mert rátok bízom, hogy kitaláljátok, vagy sem.
Annak a kormánynak a vezetője félre tette a 150 millát és a választást a saját pénzükből finanszírozta és csak ott ahol érdemes volt, hiszen tudta meddig ér a takarója. Nem ment utána koldulni, mert a kapott pénzt arra használta el, hogy fütyüljön, mocskolódjon és az 1%-ával pofára essen.
Hát mi az már, hogy az emberektől koldulom össze a lét? Ki az a balfasz, aki ad neki, holott tudja, hogy megverte a feleségét, (azt nyilatkozta, hogy 1 órán keresztül dulakodtak)
 

 „Korábban több sajtótermék is arról számolt be, hogy a gyermek elhelyezési periratok szerint egy lakásba zárta és bántalmazta három gyermeke anyját. Juhász később egy blogposztban válaszolt, ahol tagadta az állításokat, és fényképeket, valamint videókat rakott fel, hogy ezt bizonyítsa.  Később az Indexnek a politikus azt mondta, valóban volt tettlegesség, de nem ő támadott, hanem őt támadták egy egyórás, durva dulakodás alatt.”
 

Na kérem. Egy ilyen ember ne politizáljon, mint ahogy a fehér komondoros ember se. A dolog pikantériájához még az is hozzátartozik, hogy ha könnyedén összeszedte a 150 milliót – gondolom a szimpatizánsok – akkor miért kapott 1 %-ot?
Gyenge voltam matekból, de ha mindenki csak 1-5 ezer forint között adományozott, az jóval több 30 ezer pártolónál. De ezt hagyjuk.
Igen. Amíg a Fidesz ellen nem áll fel egy erős baloldal, addig semmi nem fog történni. Mert fő a biztonság. Mert erről csak egy régi vicc jut az eszembe. Miért füstöl a kórház kéménye?
És lenne itt egy fontos dolog. A vidék. Erről később.
 

Megosztod?