Fodor megint bekavart. Kinyírta a Párbeszéd frakcióját

Most mondjátok meg, de tutiba. Mi ez, ha nem szándékos kibaszás? Mi ez, ha nem a Fidesz szekerének tolója? Szabó Timeát azonnal félre kellene állítani és örökre eltiltani a politikai élettől.
A Liberálisok képviseletében parlamentbe jutott Bősz Anett kilép a Párbeszéd országgyűlési frakciójából, értesült az Index. Bősz Anett megerősítette az Index információit.  Liberálisok már a választási együttműködésbe is úgy mentek bele az MSZP-Párbeszéddel, hogy a liberális értékeket megjeleníthessék a Parlamentben.
Bősz Anett annyit mondott

 „sem a politikai szándék, sem a technikai erőforrások nincsenek meg a liberális értékek képviseletére” 

Gerinctelen, ingyen élő korrupt bagázs. Az ellenzék megérdemli azt a helyett ahol van. A béka segge alatt. Kérdem: ki szavazott volna Bőszre, ha önállóan partnerek nélkül indult volna a Liberálisok színeiben
 

Bősz Anett kilépett a Párbeszéd frakciójából, ezzel hazavágta a frakciót

Ez azt jelenti, hogy független képviselővé válik Szabó Tímea, Burány Sándor, Tordai Bence és Karácsony Gergely, pontosabban az, akinek átadja mandátumát. Ezzel nem lesz frakciója a párbeszédnek, Burány feleslegesen ült át.  Nem mellesleg a Párbeszéd ezzel elesik az évi 135 millió forintos támogatástól, amit az önálló frakcióalakításnak köszönhettek és az öt képviselő illetményét is újra meg kell állapítani, és újra kell osztani az összes bizottsági helyet.
Ráadásul a zoom.hu értesülése szerint, hogy  Molnár afféle külön alkut kötött Fodor Gáborral a választás előtt, abban állapodva meg a Liberálisokkal: a szocialisták évente 60 millió forinttal támogatják „nem hivatalos” szövetségesüket. Mindezt a pártvezetés megkerülésével. Botka nem tévedett? Molnár kollaboráns?


Hírdetés

Megosztod?