Rétvári VS. Hadházy

Hadházy kereszttűzben. De nem hagyja magát. Mai felszólalása alatt Hadházy performansz. Kíváncsian várom bajusz király lépését az ügyben.
A minap az LMP sokadjára kezdeményezte, hogy az Országgyűlés elé kerüljön az ügynökakták nyilvánosságáról szóló javaslata, a többi ellenzéki párt pedig támogatta az ideát.
 

Szél: Ha győzünk, nyilvánosságra hozzuk az ügynökaktákat

A zöld Szél Bernadett a devizahitelesek megsegítését hozta fel, mely kérdést szerinte ma megoldhatott volna a Ház. Ennek kapcsán köszöntötte a karzaton megjelent néhány devizahiteleset, néhányuk történetét külön is ismertette. Aztán ügynökakták nyilvánossága került asztalra. Szél ígérte, ha április nyolcadikán nyer az LMP, mindenki megismerheti a dokumentumokat. Mindezt még a jobbikosok is megtapsolták.
 
A válaszoló Rétvári államtitkár nem értette, Szél hogyan beszélhet a politika megújításáról, miközben a hétvégén „Gyurcsány Ferenc barlangjában tárgyalt” az ellenzéki együttműködésről.
Rétvári mondandójának egy pontján a zöld Hadházy Ákos képviselő könnyű kontraposztban egy kézzel tipografált „HAZUDIK A VÉGÉN IS. MERT FÉL!” felirattal állt az államtitkár mögé, ezzel a nap akcióját hajtva végre.

Forrás: fotoinformátor

Megosztod?