Ma sem telt csendben a Nemzet Biztonsági ülés

Kósa Lajos ügyéről próbáltak információkat szerezni az ellenzéki képviselők, de természetesen a Fidesz megint nem jelent meg az ülésen. Nekik nem fontos. Nekik csak az a fontos, hogy legyen ellenség kép.
A blikk.hu érdekes módom írt az eseményről és nem titkolta, hogy az MSZP-s  Molnár Zsolt a testület elnöke elmondta a napirendi szavazás előtt : Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter ügyéről, amely szerint a politikus egy közjegyzői okirat szerint 1300 milliárd forint felett rendelkezhetett, valamint Hódmezővásárhely nemrég megválasztott polgármesterének számítógépére telepített kémszoftverről kértek volna tájékoztatást a kormány és a szolgálatok képviselőitől.
Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke korábban azért hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot, mert véleménye szerint tisztázni kellett volna a sajtóban megjelent, Kósa Lajossal kapcsolatos állításokat.
Németh Szilárd a közmédiának elmondta, hogy a nagyobbik kormánypárt nem vett részt a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén, amely így határozatképtelen volt.
Természetesen Németh Szilárd A Fidesz alelnöke újfent bebizonyította, hogy mi a fontos a Fidesznek. Még az ülés előtt kijelentette: a bizottság ülését álhírekkel, pletykákkal, hazugságokkal kapcsolatban hívták össze, de a testület nem használható fel kampánycélokra. Mondja ezt Németh, miközben folyamatosan mindent, mindenhol, mindig kampánycélokra használ, és belekezdett a Soros-terv (bocsánat, most már Soros-hálózat) ismertetésébe és hozzátette:  kiderült az is, hogy a Migration Aid alelnöke „kerek-perec bemondta”, hogy az egész tevékenységük egy humanitárius álca alatt működik, valójában kizárólag a pénz és a politikai hatalom megszerzése számít.
Persze Szél Bernadett most sem volt kedves számára.

„ A Soros-hálózat tevékenysége egyre súlyosabb nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel. Ezért addig, amíg a Soros-hálózathoz köthető Szél Bernadett is a Nemzetbiztonsági bizottság tagja, a kormánypárti képviselők nem tárgyalnak Soros Györggyel kapcsolatos napirendi pontot a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén.”

De azért annyira nem fontos, hogy A Fidesz ott legyen.
Képriportunk


 

Megosztod?