Választások

Hivatalos

Aroldo
Arold Péter
Nem tudunk mit tenni. Elkezdődött. A mai naptól, a következő 50 napon át, az első x megtételéig, hivatalosan is dobálhatják a szart a pártok egymásra. Zseniálisabbnál zseniálisabb plakátok, beszédek, lehúzások, mennybemenetelek, origózások, pestiprostizások, magyaridőzések és legvégén, de nem utoljára visszalépések és sakkhúzások 50 napja lesz.
A tár tele. A kormánymédia lapáttal fogja szórni a bizonyítatlan szennyet az ellenzékre, míg a jól nevelt ellenzék hátra tett kézzel fog ülni a padba és csak Pistike fog néhányszor belerúgni az oroszlánba. Mint tavaly. Tehát. Továbbra is meggyőződésem, hogy a “leszarom az egészet” választok megint nem mennek el, mert mi az, hogy a szabadnapjukon – ha az – sörözés helyett a sorsukról döntsenek. Jah persze meg értem őket, hiszen a paletta bazi nagy, de az ész harmat gyenge. Kamupártok százai fognak hasítani a cédulákon az orbáni terv megvalósításának érdekében, melynek fele a Fidesz fészkéből reppent elő és a balga magyar ceruzahegyét törve vési az x-et mellé, csak ne a Fideszt.
Pedig ha tudná? De nem tudja. És én sem tudom. Gőzöm sincs, hogy kire dobjam rá a kendőt, hogy 4 évig élvezhesse a bizalmamat.
Hát akkor hajrá fiúk!

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

8 − öt =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..