Tényleg nem tudom, hogy lehetünk ennyire sötét parasztok

20170702_184348Hírcsárda birtokába jutott az a felvétel, amit egy MSZP ülésen vettek fel és szivárogtattak ki. A felvételen jól felismerhető a vezér hangja.

“Tényleg nem tudom, hogy lehetünk ennyire sötét parasztok. A faszért vagyunk ennyire faszok? Nem tudunk közülünk, bazmeg, egy olyan arcot találni, akiről ne rögtön a leprás gecivel összekent AIDS-es hányás jutna a választók eszébe? 57%-on áll a Fidesz! Kádárt nem választották meg soha ekkora arányban. Nekünk meg nincs egy olyan jelöltünk, aki legalább animgifben jól nézne ki. Hiller Pisti mondjuk tényleg cuki jelölt lenne, ha a vombat származású választóinknak akarnánk kedveskedni. Szanyi Tibi is tényleg remek lenne, a szilveszteri bulin másnak már nem kéne innia, elég lenne, ha körbelehel. Gőgös Zoli, tényleg baszki, miért nem rögtön Bajnok, vagy Menöcsávó Zoli??? Elképesztő! Jó, tudjátok mit, én is azt mondom, hogy akkor legyen a Karácsony! Hát nem mindegy? Olyan kis, nagymamák kedvence képe van, csak nem szarnak rá a szavazólapra, ha meglátják a nevét. Tényleg, gyerekek, nézzétek már meg, hogy ha a karikába szarnak, az érvényes szavazatnak számít-e? Ezzel még lehet esélyünk!”

A felvétel kiszivárogtatása után, néhány csőszerelő is megjelent a helyszínen teljes menetfelszerelésben. A ruhájukon biztos ami (rezsi)biztos felirat ékeskedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .