Nekem semmi közöm az egészhez….

magam
Arold Péter


 
…de. Amikor egy hatalmon lévő kormány  a demokrácia leple alatt olyan eszközökhöz nyúl, ami Hitler és Horthy és   alatt, no meg Putyin érában volt mindennapos, az már gáz. Ez már a félelem bére. Megkapják.
Egy pártot azzal az állásponttal betiltani, hogy tiltott pártfinanszírozást kapott – persze még nincs bizonyítva – nem más mint bizonyítvány egy gyenge, mások félelmeit kihasználó, álszent és korrupt párt lépése.
Nekem semmi közöm az egészhez, amikor azt kérdezem, hogy miért nem lett fenéken billentve Orbán és az egész mancsaft, amikor fillérekért vett (kapott) plakáthelyeket Simitől?  Miért csodálkozunk azon, hogy ez a velejéig korrupt banda, nem tesz mást, mint amit az ellenzéknek kellett volna.
Nekem semmi közöm az egészhez, amikor azt kérdezem, hogy nekem miért is mindegy?
Elmondom, bár nem kérdeztétek. Nem tettetek semmit. Nem álltatok fel, nem mozgósítottatok, mert így volt kényelmes. Piti pártok marakodtatok a koncon mint megélhetési politikusok és arra blazíroztatok, hogy túl éljétek az aktuális 4 évet.
 
A másik fele, fotelből forradalmasdit játszott, és Facebook csoportokat hoznak létre, hogy mutassák, nekik mi nem tetszik. Persze meggyőződésem, hogy nem  szegény emberek, ha az internetre  és a politizálásra telik.
De mit fossam a szót, amikor egyértelmű. Ami most van azt magunknak köszönhetjük.
Viszont most fel kellene állni és megkérdezni:

Szabad ezt? 

Szabad egy párt létét azzal fenyegetni, hogy mondvacsinált  ürüggyel beszüntetni? Szabad emberek millióit azzal rémisztgetni, hogy ide több ezer, migránst akarnak betelepíteni, miközben maga a kormány jó pénzért közel 20 ezer embernek adott lehetőséget a letelepedésre?
Szabad nekik zaklatni minket? Naponta? Televízióban, rádióban, újságban és telefonon. Hát szabad ezt?
Kérdezd meg!

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .