Beszarás a köbön. Vagy négyzeten

Mondom én
Mondom én

A hír televízió által „kiszivárogtatott” információk szerint a szigethalmi telephellyel rendelkező tököm tudja milyen káeft-t nem kevés pénzel tömte ki a zálambácsi. Nyílván nem szeretetből tette. Nyílván. Tette mindezt nem másért, mint csak azért, hogy a fent említett seggluk szolgáltató felrúgva a 2017-es szerződést is, januártól kivegye – néhány más, eleve érdektelen csatornával egyetemben – a Hír TV műsorát is.
Tudni kell, hogy az a tény, miszerint a csatorna több 10 ezer nézőjét elveszti, engem nagyon nem érdekel, hiszen hosszú éveken, évtizedeken keresztül tolta a Fidesz szekerét.
Amiért mégis szót emelek ez ellen az nem más, mint a gerinctelen valóság, hogy itt már mindenkit meg lehet venni kilóra. Elég, ha odanyomunk 3.5 milliárd magyar pénzt a zadózók pénzéből és máris gerincre vágható egy „patinás” csatorna.
No persze Uncle András V. Ősz Szakál pornográf csatornáit, kettőt, mindjárt be is ütemezte. De kérdem én? Ki az a hülye, hogy pornót nézzen akkor, amikor a neten bármikor bármit letölt, akár még szexuálisan izgatja a kis botját közben?
Megint működik a demokrácia.
Ja! A holland csapatot miért nem tudják lekenyerezni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .