Ez most odabaszarint a Hirt TV-nek

Simicska Lajos Közgép, HÍR TV...
Simicska Lajos Közgép, HÍR TV…most mi lesz?

A szigethalmi székhelyű PR-Telecom Zrt.  várhatóan 2017. januárjától megszünteti a Hír TV csatorna terjesztését.

Itt a PR-Telecom közleménye

A HIR TV-re és tulajdonosára most rájár a rúd. Simicska háborog, bevételei csökkennek azóta a bizonyos kijelentése óta. Az útépítési projektjei leálltak, rádiócsatornáját eladta. Most a televíziós csatornáját tépázza a szél. Műsoraiban rendre ellenzékként kezeli a Fidesz megmozdulásait. Hát nem érdekes? Két éve, még teljes mellszélességel kiállt a már akkor is nagy mellénnyel politizáló Fidesz mögött, most pedig hirtelen tisztességes vállalkozásnak mutatja magát.

Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy hosszú évtizedeken keresztül pénzelte a Fideszt, helyesebben teremtette meg a párt pénzügyi hátterét, természetesen közben a tenderek folyamatos elnyerésével nem kevés pénzt zsebre téve. De mint azt tudjuk, túl nőtte magát és ez Orbánnak nem tetszett. A mór megtette dolgát, a mór mehet. De a mór nem így gondolta, még maradna.

Hirdetés

Ez egyre nehezebben megy neki. Elveszik az oszlopait, a rádiója létterét és most jön a TV-je. Pedig hány a háttérpolitikát annyira nem ismerő ember hitte azt, hogy ő lesz Robin Hood, aki elkergeti a főurakat.

Úgy néz ki, nem így lett.

A. Péter

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .