Kinek lett elege Rogán nagyzolásaiból?

Hiába hivatkozik arra Rogán Antal, hogy botrányos helikopterezése nem került pénzébe, az urizálásért komoly politikai árat kell fizetnie. A kormánypárton belüli zúgolódás miatt már a miniszterelnöknek is terhes a Fideszhez dörgölődző celebvilág. Na de mi köze Mesterházy Attila volt szocialista pártelnöknek Rogán Antal helikopterezéséhez? A kulcs az az üzletember, aki az átjárást biztosítja a Fidesz holdudvara és egyes szocialista körök között. (A címlapfotó Neményi Márton, Hír24 felvétele.)

Vasárnapi Hírek, 2016. október 8., 41. szám

„A  Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki adta a fülest a fotósoknak, Rogán stábja rutinszerűen az ősellenségre, Lázár Jánosra mutogat. Mindenesetre Rogán idegessége indokolt: úgy tudjuk, Orbán Viktornak – de különösen az Orbánra szinte egyedüliként befolyással bíró Kövér Lászlónak – igencsak elege van a Rogánt és a hozzá kötődő Habony Árpádot körülvevő celebvilágból” – olvasható „El vannak szállva” című elemzésünkben: – Amikor a parasztgyereket beszippantja a celebvilág – Orbánnak, de különösen Kövérnek elege van a „feleségek uralmából” – De mi köze Mesterházy Attilának Rogán Antal helikopterezéséhez?

Olvassa el a Vasárnapi Hírek 2016. október 8., 41. számában

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .