Egyéb

Ilyen is van

“Mindenki nyugodjon le, a tegnapi „tanár” tüntetés után most már egészen biztos, hogy megbukik az Orbán-kormány, csak azt a kicsit még ki kell várni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy olyan csillogó szemű fiatalok is ott voltak tegnap, mint Dávid Gyula. Mutatjuk ki is ő.
http://spiler.blog.hu/2016/02/14/o_az_ellenzek_uj_arca”
 
 
Erre én:
Minden oldalnak megvan a maga szemete másként látója. Tán van oldal, ahol több is. Ki tudja. De egy olyan ember szájából hallgatni bármit is, akinek még lövése sincs bizonyos dolgokról igen érdekes. De itt nem is ez a lényeg. Egy valamit mindenki elfeled: két dolog, ami soha sem működött egyetlen ellenzék szemében sem az elmúlt 25 évben. Az egészség ügy és az oktatás. Igen. Pontosan 25 éve vágják egymás pofájába, az éppen ellenzékben lévők. És azóta sem történik semmi….

Mondom én
Mondom én

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..