„Hát ennyire nem kötelező a fóliázás, tisztelt nagytudású urak!”

Egy debreceni trafikos szerint egyszerűen nem igaz, amit Kósa Lajos és Rogán Antal állít. A fideszes politikusok arról beszéltek az elmúlt napokban, hogy nincs semmi, ami előírná a fóliázást, a trafikosok dönthetnek.

A trafikos a Cívishír.hu-nak küldte el nyílt levelét:
Kósa Lajos nyilatkozatára reagálva szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogy művészi szóforgatásról tett tanúbizonyságot akkor, amikor azt mondta a kaposvári gyilkosság kapcsán, hogy nem kötelező a trafikok fóliázása, csak az üzemeltetők számára ez volt a legegyszerűbb… Egyáltalán nem így van!
Nemzeti dohányboltunkban üdítőt és szeszes italt is árusítunk, szerencsejáték terminál is van. Az ajtóból és az egyetlen utcafronti ablakból (fólia nélkül) sem lehet a dohánytermékekre rálátni, ugyanis a pult az üzlet hátsó sarkában áll. A szabályozás szerint az üvegbetétes ajtót és az ablakot a nyitást megelőzően (igen apró lyukacsos) szitafóliával fedtük be, ami kintről egyáltalán nem enged belátást (fényt se sokat…), bentről azonban ki lehet látni.
Nyomatékosítom: aki beáll a nyitott ajtóba, az is csak kólát és chipset lát. Másfél hónappal ezelőtt említett üzletünkben járt a Nemzeti Dohány Zrt. ellenőre, aki elégtelennek találta a sötétítést, ezért utasított, hogy az ablakot és az ajtót BELÜLRŐL IS fóliázzuk le. Hogy ez megtörtént, arról 10 napon belül (valamennyi irányból készített) fényképes dokumentációt kellett eljuttatnom részére a büntetés elkerülése végett.
Hát ennyire nem kötelező a fóliázás, tisztelt nagytudású urak!
Az általam üzemeltetett két dohányboltban (rajtam kívül) váltásban egy 21, egy 23 és egy 26 éves fiatal nő dolgozik. Minden este imádkozom értük.

A közelmúltban Kaposváron hidegvérrel meggyilkoltak egy 21 éves dohánybolti eladót. A trafikos azóta leszedette az üzletről a fóliát, ugyanis él a gyanú, hogy ha be lehetne látni az üzletekbe, a veszélybe kerülő eladókon könnyebben tudnának segíteni a járókelők.

Forrás: 168ora.hu
További trafikos hírek a kormanyvaltas.hu trafiks Facebook oldalán
 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .