A Hagyót előzetesbe küldő ügyész is Tarlós főtanácsadója

Tarlós gondban?
Tarlós gondban?

A férje nevén szerepel Tarlós István tanácsadóinak listáján havi bruttó 850 ezer forintos fizetéssel az a korábbi ügyész, aki a Hagyó-ügyben elérte a volt MSZP-s főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását. Volt kémelhárítók és a BKV-ügyben érintett egykori rendőrök is kaptak állást a fővárosnál.

A főpolgármester egyik legtöbbet kereső főtanácsadója dr. Szabadvári Péter Ottóné. A Városházán most a férje nevén szereplő jogász dr. Vámos Katalinként korábban ügyészként dolgozott, és érintett volt nemcsak a Hagyó-ügyben, hanem több fővárosi cégvezető elleni eljárásban, de államtitok-sértési és az UD Zrt.-vel összefüggő ügyekben is találkozni a nevével. Nem ő az egyetlen, aki ezekben az ügyekben szerepet vállalt, majd Tarlós megválasztása után a fővárosnál kapott állást.

Alig ismerni rá a volt ügyészre

Tarlós István főpolgármester 14 fős tanácsadói stábjának egyik legtöbbet kereső tagja férjezett nevén, dr. Szabadvári Péter Ottónéként szerepel azon a fizetési listán, amelyről néhány hete az Origo számolt be. A havi bruttó 850 ezer forintért jogi szakreferensként dolgozó főtanácsadóról az Origo kiderítette: nem más, mint az a volt ügyész, aki a Hagyó-ügyben is szerepet játszott.
Tovább az igazságig: origo.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .