Örömlánnyal járatnák le Hadházyt

hadhazy_akos
Hadházy Ákos LMP

Lejárató videót tett közzé Hadházy Ákosról a Fidesz-frakció kifizetési listáján szereplő Gerilla Press Kft-hez tartozó Pesti Srácok portál.
Az LMP-s politikus, aki korábban fideszes önkormányzati képviselő volt Szekszárdon, az utóbbi hetekben leleplezte, hogy az Országos Roma Önkormányzat felzárkóztatási programra kapott pénzből luxusirodát bérelt és darabonként félmillió forintért kölcsönzött Opel Corsákat.
A Pesti Srácok által közzétett lejárató felvételen egy állítólagos roma prostituált jól hallhatóan betanult szöveget mond el arról, hogy Hadházy „az ő fajtáját ocsmárolja”, pedig korábban az ő szexuális szolgáltatásait vette igénybe és még a kutyáit is ingyen bechipelte. „És ezt nem a választások miatt hozom nyilvánosságra” – hangzik el a felvételen.
Hadházy Ákos a Cinknek azt mondta, többször próbálták zsarolással, lejáratással megfélemlíteni, de ez nem érdekli, tovább csinálja, amit jónak lát. Szerinte a mocskolódó videó csak jobban rávilágít az Országos Roma Önkormányzatnál folyó mocskos ügyekre.
A Cink feltételezése szerint a „bajai típusú” kamuvideót nem most, hanem még tavaly az önkormányzati választásra készítették, de akkor végül nem vetették be Hadházy ellen. Akkor az volt a cél, hogy azt a látszatot keltsék, hogy Hadházy rasszista.
Forrás: Hir24.hu

A videó

Videó forrása: You Tube

1 hozzászólás

  1. Author

    Ennyire nevetséges és amatőr felvételt még nem látta, Ennél jobb felvétel készül az oviban, amikor a gyerkőc kezébe adnak egy kamerát, hogy fotozza le a saját kakiját. A Pesti Srácok egy alapjaiban tudatlan, semmire kellő Fideszes „műújság” amelyly 50-100 ezer forint között fizeti azokat a „gyakorló újságírókat” akik hajlandóak szaftos, tényfeltárő és oknyomozó riportot készíteni mindenkiről, aki nem Fideszes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .