Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze

gogos_500_veszprem_0Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze – reagálás a Fidesz ajkai sajtótájékoztatójára.
Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze. A 3% alatti munkanélküliség a Schwartz Béla vezetésével és Pad Ferenc közreműködésével véghezvitt átgondolt városfejlesztési politika eredménye. Fenyvesi Zoltán cserbenhagyta az ajkaikat. Neki, ahogy az a Facebook-oldalán is látható, csak a Fidesz számít. Ezért méltatlan az itt élők képviseletére.
A Fidesz fejezze be a hazudozást. A fideszes Quaestor-ügy pont annyira szocialista botrány, mint amennyire a 3000 milliárdos nyugdíjvagyon fideszes lenyúlása, az állami földek fideszes lenyúlása, a trafikok fideszes lenyúlása, a 3000 milliárdos orosz hitel fideszes lenyúlását lehetővé tevő atomszerződés titkosítása, a kitiltási botrány, az Ausztria felől érkező olcsó gáz 100 milliárdos hasznának fideszes offshore-cégeknek való átjátszása, Veress Áron hamis 100 eurósai, a Rogán-féle letelepedési kötvénybiznisz, vagy Orbán Viktor közvetlen családtagjainak mesés gyarapodása.
Forrás: mszp.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .