Hírek, MSZP, Párt hírek, Politika hírek

Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze

gogos_500_veszprem_0Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze – reagálás a Fidesz ajkai sajtótájékoztatójára.
Az ajkai munkahelyekhez a Fidesznek nincs köze. A 3% alatti munkanélküliség a Schwartz Béla vezetésével és Pad Ferenc közreműködésével véghezvitt átgondolt városfejlesztési politika eredménye. Fenyvesi Zoltán cserbenhagyta az ajkaikat. Neki, ahogy az a Facebook-oldalán is látható, csak a Fidesz számít. Ezért méltatlan az itt élők képviseletére.
A Fidesz fejezze be a hazudozást. A fideszes Quaestor-ügy pont annyira szocialista botrány, mint amennyire a 3000 milliárdos nyugdíjvagyon fideszes lenyúlása, az állami földek fideszes lenyúlása, a trafikok fideszes lenyúlása, a 3000 milliárdos orosz hitel fideszes lenyúlását lehetővé tevő atomszerződés titkosítása, a kitiltási botrány, az Ausztria felől érkező olcsó gáz 100 milliárdos hasznának fideszes offshore-cégeknek való átjátszása, Veress Áron hamis 100 eurósai, a Rogán-féle letelepedési kötvénybiznisz, vagy Orbán Viktor közvetlen családtagjainak mesés gyarapodása.
Forrás: mszp.hu

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − 12 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..