Orbán Viktor 1991. november 5.

„Az igazi nagy falatokért nem a piacon kell majd megküzdeni, hanem a fehér asztal mellett vagy zegzugos kormányhivatalokban.

A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt „húsosfazekához” közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”

Szponzorált tartalom

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

  • A SEO és az AI
    by arold on 2023.10.26. at 10:50

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Az SEO és a mesterséges intelligencia: hogyan változtatja meg a keresőoptimalizálást az AI? Az internet egyre inkább a mindennapi életünk The post A SEO és az AI appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  • Mi az a ChatGPT?
    by arold on 2023.08.04. at 16:51

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed A ChatGPT egy olyan mesterséges intelligencia (MI) technológia, amelyet a OpenAI fejlesztett ki, és a GPT (Generative Pre-trained Transformer) architektúrán The post Mi az a ChatGPT? appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .