Orbán Viktor 1991. november 5.

“Az igazi nagy falatokért nem a piacon kell majd megküzdeni, hanem a fehér asztal mellett vagy zegzugos kormányhivatalokban.

A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt “húsosfazekához” közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”

Szponzorált tartalom

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

  • Online temetés közvetítés
    by arold on 2020.04.19. at 12:35

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Több okból is érdemesnek látjuk az online temetés közvetítés szolgáltatás bevezetését. Magyarországon is március eleje óta a koronavírus terjedése miatt a kormány a szertartásokon történő részvételt is korlátozta. De ez The post Online temetés közvetítés appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  • Változtat a Google
    by arold on 2020.03.15. at 08:15

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed A tervezett módosítások hatására hátrébb sorolódhatnak eddig jól szereplő honlapok. The post Változtat a Google appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

0 0 votes
Article Rating

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments