Orbán Viktor 1991. november 5.

„Az igazi nagy falatokért nem a piacon kell majd megküzdeni, hanem a fehér asztal mellett vagy zegzugos kormányhivatalokban.

A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt „húsosfazekához” közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”

Szponzorált tartalom

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

  • Mi az a html szerkesztés?
    by arold on 2023.08.04. at 16:45

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Az HTML szerkesztés a HTML (HyperText Markup Language) kódok módosítását jelenti, amelyeket a weboldalak és webalkalmazások készítésekor használnak. Az HTML … Bővebben The post Mi az a html szerkesztés? appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  • Frissül a Google AdSense szabályzata
    by arold on 2023.07.29. at 09:36

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed 2023. augusztus 30-án a Google frissíteni fogja a sokkoló tartalomra vonatkozó kitételeket a Google megjelenítői korlátozásai között, és felvesz egy, … Bővebben The post Frissül a Google AdSense szabályzata appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

18380cookie-checkOrbán Viktor 1991. november 5.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .