Ifjúsági tagozat a Mi Hazánk Mozgalomban

Ki tudja, Akár Hitlerjugendnek is nevezhetnénk őket, hiszen szélsőséges megmozdulásai és nyilatkozatai alapján nem állnak olyan messze az elődöktől.

Aki Horthy szobrot szenteltet meg a parlamenti dolgozószobájában, egyéb másra is képes. Míg az egyszerű ember azon morfondírozik, hogy mi a különbség az árán kívül a két tejföl között, addig a Mi Hazánk országos óriásplakát-kampányt indít a fiatalok körében legnépszerűbb pártként – mondta a párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

    Novák Előd kiemelte: a Medián mérései szerint a 18-29 éves korosztályban 20 százalékos támogatottsággal pártjuk a legnépszerűbb, a Fidesz is csak 14 százalékon áll a fiatalok körében ( ez a kettő így már 34 százalék – a szerk.).

A közvélemény-kutatás azt is kimutatta, hogy a szavazók átlagéletkora a DK-nál 60, a Mi Hazánknál 40 év – jegyezte meg.
    Ezért a Mi Hazánknak fokozott feladata és felelőssége van a fiatalok képviseletében – hangsúlyozta Novák Előd.
    Kampányukról elmondta: minden vármegyeszékhelyen és több más településen is lesznek óriásplakátjaik, vagy annál is nagyobb, úgynevezett megaplakátjaik. Emellett a belvárosi részeken több cég felületein citylight plakátokat is elhelyeznek.
    Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke úgy fogalmazott: „arrogáns és korrupt pártok” helyett politikai alternatívát kínálnak olyan javaslatokkal, amelyek tervezhető és biztonságos jövőt jelentenek az elvándorlás helyett.
    Jelezte: „érdemelvű és igazságos” iskolarendszert szeretnének, a testnevelés órákon bevezetnék a küzdősportoktatást, az 50 órás közösségi szolgálatot pedig hétnapos honvédelmi alapkiképzéssel is kiválthatóvá tennék.
    Hozzátette: felszólalnak a tanárok 45 százalékos béremelése mellett. Binder Csaba továbbá bérlakásépítési programot, élhetőbb kollégiumokat és legalább általános iskolai végzettséghez kötve húsz éves kor alatt ingyenes jogosítványszerzési lehetőséget szorgalmazott.

mondjon bárki bármit, ez nem más, mint politikai visszarendeződés, csak a jelszavuk nem a „Kitartás”. Még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .