Erre mondom én

Tusványos – Orbán Viktor: A biztató pályán maradást nem belülről, hanem kívülről fenyegeti veszély


Beszélő Száj
Orbán Viktor Tusványoson megint elmagyarázta, hogy kik és mikor fenyegetik a magyar demokráciát, a biztató pályát, miszerint az azon maradást nem belülről, hanem kívülről fenyegeti veszély.
Itt gondolom az FBI vizsgálatra is gondolt a Microsoft ügyben, amibe egy normál ország normál miniszterelnöke már belebukott volna, de jó esetben lemondott volna.
Orbán Viktor szerint Magyarország biztató pályán maradását nem belülről, hanem kívülről fenyegeti veszély. A miniszterelnök a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) szombati pódiumbeszélgetésén beszélt erről.
Kijelentette: bonyolult manőverek eredményeképpen sikerült megakadályozni, hogy Soros György embere kerüljön az Európai Bizottság élére, és azt, hogy ideológiai gerillákat helyezzenek fontos európai tisztségekbe.
A miniszterelnök szerint az Európai Bizottságnak ezután a szerződések őreként kell viselkednie.

“Abba kell hagynia a politikai aktivizmust. Nem politikai testület, nem dolga, hogy programja legyen, és nem dolga, hogy politikai támadásokat intézzen a tagállamokkal szemben” – jelentette ki. – írja az MTI

Ennek egyenes következménye, hogy a magyar pártellenzék egy kalap kakát sem ér, hiszen nem képes arra, hogy saját parlamentjében buktassa meg a kormányt. A bonyolult manőverekről pedig csak annyit, hogy ilyen jót, rég nevettem.
Viktor teljes beszéde Tusványoson
 

Olvassa el ezt is
Valami más lett

Szájer József

A demokráciáról

Nincs kimondott politikai identitásom. Igazándiból nem is volt semerre felé sem. Igazából nem voltam és talán nem is leszek sem Elolvasom

Az én komfort érzetem

Állva gondolkodó Testünket és lelkünket rágja Soros, Juncker, Európa, az EP és nem utolsósorban a Fidesz. Plakátháború. A komfortérzet fontos Elolvasom

Nem is értem

Mondom én Mondom én Lázár János teljes mellszélességével kiáll javaslata mellett - amit még nem adott Elolvasom

Megosztás

Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Hozzászólás lezárva