OLKT

Mondom én

Gondolom sokan hallottatok arról a Facebook csoportról, minek a neve, Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága, röviden OLKT.
Orbán Viktor miniszterelnök személyes Facebook oldaláról elzavart, másképp gondolkodó emberek, vagy egy valaki, gondolták, gondolta úgy, hogy létrehoz egy ellen Facebook csoportot. Ezzel talán nincs is gond, miért ne?
Na de, hogy ez után összerakjon egy honlapot és azon mindenféle ellenőrizetlen tartalmakat osszon meg, már furcsa. Egy márciusi bejegyzésben a következő szöveget osztotta meg, hivatkozva, egy szintén ismeretlen blogra:

“Kedves Libsi seggfejek!
Szálljatok le rólam a feleségemről de legfőképp az apósomról! Mi közötök van ahhoz hogy  mi hogyan élünk ? Nekem mindenhez jogom van ahogy feleségemnek és az apósomnak is! Kiknek képzelitek magatokat ti szartúróbogarak ? Mert azok vagytok szartúróbogarak  és ellesztek taposva egytől egyig! Kitörölhetitek a seggetek a ki..szott OLAF jelentésetekkel együtt annyit is ér az egész! Nektek semmihez nincsen jogotok semmihez  senkik vagytok és azok is maradtok! Egy szívességet még megtehet mindenki!
Mindenki leszo.hat! Én  vagyok valaki ti pedig senkik vagytok liberális faszfejek! Ajjadék ge.ikvagytok! Az alja nép polgároknak egyet üzennek leszo.hattok degeneráltak! Mindenki leszo.hat!”

A szöveget Tiborcz István, Orbán Viktor vejének a szájába adta. Tény, hogy Tiborcz úrnak rengeteg korrupció gyanús megmozdulása van, tény, hogy az OLAF megírta a jelentését, de könyörgöm: ideje lenne már felnőni és ha valóban a jelenlegi kormány leváltása a valós cél, ne ökörködjük már el ilyen nevetséges, alátámasztatlan harmatgyenge próbálkozásokkal.