A pofátlanság teteje

Ki mennyit vesz ki a mi zsebünkből

Arold 2


Arold Péter
Az ország nem vállalat – bár egy jelentés szerint Magyarország ott van az amerikai tőzsdén is – tehát saját bevétele a mi kiadásunk. Ez persze mindenütt igy van, csak nálunk ezt annyira a polgár nem tudja, vagy nem akarja ellenőrizni. Holott milyen jó lenne tudni, hogy Fodor Gábor, vagy Vona, esetleg Korózs Lajos és Mirkóczki urak mennyit költenek utazásra, lakhatásra havi szinten. Van ki lakást, irodát bérel borsos áron, de van, ki benzinkártyán utazik el havi 3500 km-t. Ugyanis ne legyen kétsége senkinek, ezt nem a saját zsebükből fedezik.  Az Országgyűlés Hivatala  figyelemmel kíséri és lekérhető.
Szabó Zsoltnak egy irodája van, amit az EHAT Kft-től bérel havi 305 ezerért, de nem szerepel a vagyonbevallásában az egyéb juttatások közt.
Sneider Tamás négy helyiséget bérel Hatvanban, Hevesen, Balassagyarmaton és Mezőtúron összesen 306 ezer forintért, ezek közül egy tavaly nyílt.   Fodor Gábor pedig egy 370 ezres budapesti hellyel a második. Irodaköltségben Nyitrai Zsolt vezet továbbra is, ő egy helyiséget bérel Egerben az EVAT-tól havi 374 ezer forintért
Vona Gábor nevén nincs autó, így neki üzemanyag-kártya sem járt már korábban sem. A HEOL.hu összegyűjtötte, hogy ki, mit és mennyit költött el a zsebünkből.
Persze ez nem baj, hiszen nekik is járniuk, lakniuk, és fogadóórát kell tartaniuk. De vajon. Kapunk mi vissza annyit a munkájukból, hogy ne érdekeljen?
 
 

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..