Az “elit”, ami nyíltan a nép ellen fordult

Joachim Gauck német államfő nemrég nyilvánosan kijelentette; “nem az elit a probléma, hanem a nép.” Németország vezetői megszabadulnának az őshonos lakosságtól, hogy boldogan élhessenek egy színesbőrű, kevert kultúrájú társadalomban. Ehhez már csak a többségi lakosságtól kell megszabadulniuk, ami nem osztja az ő nézeteiket, ezért útban van.

“Nem az elit a probléma, hanem a nép” – ezt Joachim Gauck német államfő mondta június végén.

Angela Merkel szintén egy erőszakos lépéshez folyamodott, és felszólította a német vállalatok vezetőit, hogy soron kívül foglalkoztassák az országba özönlő “menekülteket”. A hét folyamán emellett a német kormány kifosztotta az állami egészségügyi alapot, hogy elfogadhasson egy törvényt, ami rendelkezik a Németországba importált több millió nem-európai személy segélyezéséről és lakhatásáról.

Egyre inkább átlátszóak ezek a törekvések; ez már nem hánytatott sorsú emberek befogadásáról szól, hanem egy a kormányok által folytatott erőszakos lakosságcsere program, melynek célja, hogy Németországban is kisebbségbe kerüljön a fehér lakosság.

2012 folyamán az Amerikai Egyesült Államok “elitjeinek” számos tagja örömének adott hangot, miután a születési statisztikákon már egyértelműen látszott: a nem-fehér születések száma meghaladta a fehér születések számát. 2015-ben már az Al-Dzsazíra is azzal foglalkozott, hogy a fehér lakosság kisebbséggé válik az Egyesült Államokban. Azok a politikusok, akik az “euro-atlanti integráció” hívei, ugyanezt akarják megvalósítani Európában: azért támogatják a bevándorlást, hogy az európai lakosság kisebbségbe kerüljön.

Június 8-án Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a Zeit napilapnak nyilatkozva szó szerint kijelentette; azért támogatja a bevándorlást, mert szerinte “vérfertőzéshez vezetne”, ha a németek nem keverednek az arab és afrikai migránsokkal.

Elgondolkodtató, hogy az Európai Unió a rendszeressé váló terrortámadások és a kriminalitás látványos fokozódása ellenére máig nem tudta lezárni saját határait, annak ellenére sem, hogy erről a problémáról Európa vezető politikusai évek óta vitát folytatnak.

forrás: hidfo.ru

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .