Egyéb

Takarodjatok haza a kurva anyátokba!

bayerBayer Zsolt “keresztes rendje” rendesen kiverte…. Kiverte sokak biztosítékát azok között, kik szintén kaptak. Az 5-ös számú párttagkönyv megtette a magáét. Persze mondanivalóit javarészt magánemberként teszi, de ezzel az erővel én, e cikk írója is megkaphatnám Lázártól a plecsnit, a velejáró nem tudom mennyi pénzzel. De félre a tréfával és maradjunk a puszta valóságnál. Bayer úr folyamatos kirohanásai mindig valami “gyalázat” után robban és alapjában véve sokak véleményét közvetíti. Volt ez így a finn esetnél, de az olaszliszkai gázolás és lincselés is okot adott számára.

Alapvetően a hiba ott van, hogy ezt mind-mind megteheti és ezért még majdnem lovaggá is ütik. Hogyan is volt ez Szaniszlóval? Míg Szaniszló – akit tisztelek – élő adásban  szídta a háttérhatalmat, míg Bayer blog formájában ütköztette meg a vele nem egyetértőket.

Nézzük egyik vehemens kirohanását.

“Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok.

„Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a »mi pénzünket«, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.”

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..