Íme a Jobbik árulása! Vona Gábor elfogadta Gyurcsány választási szövetségét

Orbán egy nyuszifűl
Orbán egy nyuszifűl

Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon. És a terv arra, hogy a felháborodott emberek a „tehetetlen kormány” helyett a Jobbikhoz pártoljanak. A Jobbik már döntött, elfogadták Gyurcsány kezét.

„2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Azon a napon akaratlanul, de elismerte, hogy elfogadta Gyurcsány Ferenc választási szövetségét. Most az MSZP, a DK, a Jobbik, a Liberálisok, az Együtt és a PM közös erővel küzdenek azért, hogy sikertelen legyen az őszi népszavazás. Ha ugyanis sikertelen lesz, és illegális migránsok tízezreit tudják betelepíteni, megtörik a kormányt. A Jobbik ezen túl kiábrándult, új szavazók százezreit is megkaphatná. Ez a terv. De ez árulás is a javából, hazájuk és saját választóik elárulása.

Megvan az a kép, ahol a Jobbik kockás ingben követel liberális oktatási rendszert? A jobbikosok akkor a mindennapos testnevelés, az egységes oktatás valamint a hit- és erkölcstan ellen álltak ki. Abba nem mennék bele, mennyire fontos a gyerekeknek a mindennapos testmozgás. Abba sem, milyen fontos a mindent elöntő, agresszivitást és kegyetlenséget sugárzó számítógépes játékok és videók korában a hit- és erkölcstan. A Jobbik elfordulása eredeti elveiktől tehát nem hirtelen jött ötlet.

»A centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás« – Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a tapolcai és a salgótarjáni időközi választásokból jutott erre a megállapításra egy interjúban. Bár a nyilatkozaton sokan felháborodtak, üzenetéről mégis komoly vita indult. A baloldal ugyanis ekkor már nyíltan az őszi népszavazás bojkottjára szólított fel. Érdemes elolvasni az ATV május 3-i, erről szóló beszámolóját. Az addig népszavazás-párti Jobbik ekkor semleges álláspontot vett fel. »A Jobbik szerint referendum helyett az alaptörvényben kell rögzíteni a kötelező betelepítési kvóták elutasítását« – emelte ki az ATV. Vagyis a Jobbik már nem támogatta a népszavazást.

A Jobbik honlapja is tükrözi a választási koalíciót: Gyurcsány májusi koalíciós ajánlata óta már csak Fideszt bíróló bejegyzések vannak a »migráns« keresőszóra.jobbik

2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Ezt mondta: »ha eredménytelen lesz a kvótareferendum, Orbánnak mennie kell!« Ha a Jobbik támogatja a népszavazást, Vonának a saját lemondását kellett volna felajánlania a sikertelenség esetére, nem pedig egy számára kedvező fordulatot. Nem kell magyarázat.

Tegyük csak sorrendbe a történteket:

Vona Gábor és a Jobbik támogatják a kötelező betelepítés elleni népszavazást,

Gyurcsány Ferenc, a balliberális pártok egyetlen taktikai érzékkel rendelkező politikusa választási szövetséget ajánl Vona Gábornak,

A Jobbik aktív népszavazás-párti álláspontját megváltoztatja, és parlamenti megoldást ajánl,

Vona Gábor nyíltan népszavazás ellenes lesz, és csatlakozik a balliberális bojkotthoz.

Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon. És a terv arra, hogy a felháborodott emberek a »tehetetlen kormány« helyett a Jobbikhoz pártoljanak. A Jobbik már döntött, elfogadták Gyurcsány kezét. Most a szavazók jönnek.

A terv ismert, a választás szabad. Tessék választani!”

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .