Egyéb

Azért ez már nevetséges

Mindennek van határa
Mindennek van határa

“Felháborító, és gusztustalan, de legalább megmutatja azt, hogy milyen szeretetteljes a “JÓ isten”, ha csupán makacsság és szófogadatlanság miatt halállal és szenvedéssel sújt egy gyereket, miközben a világ tele van rohadék bűnözőkkel, bankárokkal és politikusokkal!   És ezt másodikos gyerekek fejébe próbálják sulykolni! Ez valóban nagyon erkölcsös… -.- SZÉGYEN! Bigott, tudatlan gyökerek… a hányinger kerülget.”  forrás; Csabi Román facebook  ( Szórakoztató Erkölcstan admin megjegyzése: az idézet elképzelhetően csak egy példamese az erkölcstankönyvek romlottságára )
 
http://erkolcstan.blog.hu/2014/11/23/erkolcstan_konyv_masodik_osztalyos_gyerekeknek?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare


 
Erre mondom én.
Ez a fotó, kb. 2 éve kering a neten, mindenféle  blogok és félhivatalos oldalon. Eddig ismereteim szerint e tanmese valóságát még senki nem cáfolta és nem is támasztotta alá. Elgondolkodtató, hogy manapság mit termelnek ki a közösségi oldalak és az is, hogy annak tartalmát feltétel nélkül elhisszük. Ez első általam ismert megjelenése ennek a fotónak, a KLIK megalakulásával egy időben lehetett. Most másodvirágzását éli. Igen. Megint a KLIK. Ugye véletlen?
Amit feltétlen tudni kell: ” A szöveg pedig valóban létezik egy könyvben (” Örök mesék című Grimm-mesegyűjtemény 440. oldalának egy részlete (Magvető, 1989, Budapest, fordította Adamik Lajos és Márton László, a szöveghűséget ellenőrizte Bor Ambrus, ISBN 963 14 1997 5).” , és a fénykép is valós, viszont a hozzá írt szöveg már valótlan, mert ez nem egy tankönyvben van.
A kiegészítés köszönőm kedves barátomnak, aki megtett mindent azért, hogy e turpisság kitudódjon.
 
AP

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

három × 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..